Marine-Professionals

Procurement & Contracts

Newtinks

Building, Repair & Conversion

Alle vacatures bekijken?

Klik op onderstaande knop om alle vacatures te bekijken.

NewTinks | Marine-Professionals is gespecialiseerd in capaciteitsontwikkeling en projectoplossingen binnen de Maritieme-sector.

Door onze jarenlange ervaring en binnen scheepsbouw, jachtenbouw en maritieme technieken weten wij met brede en vakinhoudelijk kennis de juiste vertaalslag te maken tussen de ambities van onze opdrachtgevers en technische professionals. We richten ons hierbij met name op engineering capaciteit.

Persoonlijk

Door persoonlijke aandacht weten wij perfect de individuele behoeften van professionals en opdrachtgevers om te zetten naar duurzame relaties.

Betrouwbaar

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Deskundigheid

Door onze jarenlange ervaring in de branche beschikken wij over de juiste vakinhoudelijk kennis en het inzicht om ambities te realiseren.

Ben jij een Technisch Professional binnen de Maritieme-sector en sta je open voor een nieuwe uitdaging of een nieuw project?

Wij van NewTinks helpen je graag met jouw vervolgstap in je carrière. Met onze vakinhoudelijk kennis van de branche, brede netwerk en onze persoonlijke aandacht zorgen wij er voor dat jij de juiste stap gaat maken in je carrière.

Andrew
Technical Specialist Shipbuilding
Lees verder
"My experience with NewTinks has been nothing short of excellent. They provided excellent service by taking actions and clear communication during the complete recruitment process. I was delighted how easy they made the recruitment process, from our initial meeting, to meeting the client and to starting in the new job.

NewTinks have continued checking that the match they made is still going well. It is clear to see that Dennis and the team have a great affinity for what they do."
Lennard
Senior Procesoperator
Lees verder
“NewTinks heeft voor mij de perfecte match tussen mijn wensen als sollicitant en het aanbod aan vacatures tot stand gebracht.

De persoonlijke begeleiding van Peter heb ik als fijne support ervaren gedurende het hele traject. Peter streeft er niet naar om een baan voor een kandidaat te vinden, maar om de kandidaat te koppelen aan zijn/haar droombaan.

Dit zorgt ervoor dat ik inmiddels alweer bijna een half jaar erg gelukkig ben met mijn nieuwe job. Ik kan NewTinks dan ook aan iedereen aanbevelen.”
André
Senior Procesoperator
Lees verder
“Fantastisch geholpen door NewTinks naar het vinden van een nieuwe uitdaging. Door de professionele en vooral praktische aanpak heb het hele proces als plezierig ervaren.

Top team, bedankt!”
Dennis
Senior Operations Technician
Lees verder
“Peter heeft mij heel goed geholpen met het traject om over te stappen naar de NAM.

Heel fijn contact gehad en heeft veel voor mij betekend.

Ik ben zeer tevreden over wat NewTinks voor mij heeft kunnen betekenen!”